Uusi Google Search Console

Googlen uudistunut Search Console

Tässä artikkelissa kerromme Googlen uudistununeesta Search Consolesta. Uudistunut Search Console sisältää entistä parempia ominaisuuksia ja kokonaan uusia raportteja. Katso kuinka voit hyödyntää Search Consolen uusia ominaisuuksia omalla sivustollasi!

Näin teet display mainontaa oikein ja kannattavasti

Näin teet display-mainontaa oikein ja kannattavasti

Googlen display mainonta on tehokas tapa saada suuren yleisön huomio mainonnan avulla. Jotain Google AdWords display mainonnan kattavuudesta kertoo se, että display verkkoon kuuluu yli 2 miljoonaa verkkosivustoa, jotka tavoittavat yli 90% netin käyttäjistä maailmanlaajuisesti.

Dynaamiset AdWords hakumainokset

Google AdWords dynaamiset hakumainokset

Dynaaminen hakusanamainonta lyhennettynä (DSA) eroaa perinteisestä hakusanamainonnasta perustavanlaatuisesti muutamassa kohtaa. Toisin kuin perinteisissä hakuverkoston kampanjoissa, niin dynaamisissa kampanjoissa ei määritetä ollenkaan avainsanoja, laskeutumissivuja eikä mainosten otsikoita.

Going back to static HTML sites – paluu staattisiin HTML-sivustoihin

Saimme kutsun tulla puhumaan arvostettuun SEMPRO 2017 –konferenssiin, joka pidettiin toukokuussa Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa. Kyseessä oli hakukoneoptimointiin keskittyvä konferenssi, joka puhujien, kansainvälisten oman alansa ammattilaisten, lisäksi houkutteli paikalle kolmisensataa vierasta ympäri maailmaa.

Idescon räätälöity WordPress-sivusto - Projektit - LumoLink

Case Idesco Oy: sisältömarkkinointia tukeva monikielinen sivusto

Uudistimme Idesco Oy:n verkkosivut. Sivuston haluttiin olevan monikielinen, hakukoneoptimoitu ja aidosti responsiivinen. Vanha sivusto oli aikansa elänyt eikä enää täyttänyt kaikkia vaatimuksia. Uusien sivujen myötä tuotevalikoima piti tuoda esille huomattavasti aiempaa tehokkaammin.

Markkinoinnin automaation infopaketti Tallinn Marketing Weekissä

Yrityksellämme oli ilo ja kunnia olla puhumassa Tallinn Marketing Week 2017 –konferenssissa. Virossa 15.-19.5.2017 järjestetyn markkinointitapahtuman kaikki viisi päivää olivat täynnä ajankohtaista asiaa markkinoinnista. Kymmenen kansainvälisen seminaarin lisäksi ohjelmassa oli kolme workshopia.

Case Hobbylinna: Venäjän markkinoille helposti ja riskittä

Kiitos kattavan tuotevalikoiman, verkkokaupan ja edullisten tax free -hintojen, ilman mainontaa yhteydenottoja oli tullut Venäjältä saakka. Kyselyiden lisäksi tuotteita oli myös saatu myytyä Venäjälle, joten nyt Hobbylinna halusi kokeilla ja tehostaa myyntiä itänaapuriimme.

Klikkauksia tuottavan AdWords-mainoksen kirjoittaminen

Jokaisessa mainoskampanjassa tekstin muotoilu on tärkeää. CPC-kampanjan AdWords-mainoksessa sisältö on ratkaisevassa roolissa, sillä tekstimainoksessa ei voi käyttää kuvia, tai ääntä, jolloin kaikki riippuu mainostekstistä.

PPC

Autolle.com sivuston uudistus

Vuoden 2016 loppupuolella toteutimme Autolle.comin uudet nettisivut. Tarkoituksena oli luoda asiakkaan tarpeisiin taipuva sivusto, johon sisältyi keskeisenä osana verkkokauppa.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi