< Takaisin blogiin

11/02/2019

[Ohjevideo] Buffer – Ilmainen Someassistentti

Oletko saanut kerättyä seuraajia sosiaalisessa mediassa, mutta et tiedä mitä heille kertoisit? Vai tiedätkö useita artikkeileita, jotka kiinnostaisivat seuraajiasi, muttet ehdi koskaan julkaista niitä heidän näkyville? Ota käyttöösi Buffer!

Buffer on yksinkertainen ratkaisu sosiaalisen median päivitysten aikatauluttamiseen. Voit asentaa sen lisäosan (extension) selaimeesi, jotta aina kun luet kiinnostavan artikkelin, voit laittaa sen julkaistavien päivitysten jonoon muutamalla klikkauksella. Saat valita missä sosiaalisessa mediassa sen julkaiset, vai julkaisetko kenties useammassa.

Bufferin web-sovelluksessa voit aikatauluttaa julkaisut tietyille päiville ja kellonajoille. Jos haluat, että Linkedinissäsi julkaistaan valitsemasi artikkeli joka tiistai kello 20, onnistuu se helposti Asetuksia säätämällä.

Ja jos sinulla on enemmän päivityksiä, jotka haluat seuraajillesi näyttää, voit asettaa julkaisun joka päivälle useampia kertoja. Voit myös tarkastella aiemmin julkaisemiasi päivityksiä ja niiden analytiikkaa. Halutessasi voit myös julkaista ne uudestaan.

Kirjaudu Bufferiin ja linkitä kaikki haluamasi sosiaalisen median tilisi. Katso sen jälkeen video, jotta näet miten saat kaiken hyödyn ilmaisesta someassistentistasi irti!

Onko yritykselläsi jo ilmainen sosiaalisen median assistentti? Ota yhteyttä, jos jokin jäi mietityttämään tai jätä kommentti.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi