Menesty Venäjän verkossa

Digitaalinen markkinointi Venäjällä

Haluatko kärkipaikan Venäjän hakukonetuloksissa? Me tiedämme, miten se tehdään.

Tunnemme Venäjän suosituimman hakukoneen kuin omat taskumme - olemmehan sertifioitu Yandex Direct -kumppani. Suomessa sellaisia on hyvin vähän, koska vaatimuksena on tarpeeksi paljon osaamista ja asiakkaita Venäjällä. Sertifioitujen Yandex-mainostoimistojen on myös noudatettava tarkkoja laatukriteereitä. Meidän kauttamme onnistuu mm. sisällön kääntäminen ja tuottaminen Venäjäksi nettisivuille sekä mainonta venäläisissä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.

1

Kartoitamme, millaiset asiakkaat ovat tärkeitä yrityksellesi, ja valitsemme sopivat kanavat heidän tavoittamisekseen.

2

Teemme testikampanjoita, jotta saamme selville, millainen mainonta toimii parhaiten.

3

Lisäämme budjettia vasta, kun oikea toimintamalli on löytynyt testikampanjoiden avulla.

Yandex Direct

Pay-Per-Click -markkinointi on tehokas keino lisätä verkkosivusi liikennettä: maksat vain, kun käyttäjä klikkaa linkkiä ja ohjautuu sivullesi. Yandex Direct -palvelun avulla teemme hakukonemainontaa Venäjän suosituimmassa hakukoneessa Yandexissa. PPC-markkinoinnissa hyödynnämme Yandex Directin lisäksi myös Google Adwordsia.

VKontakte ja Odnoklassniki

Some-markkinointi on tehokasta, koska kohderyhmät voidaan määritellä tarkasti muun muassa iän, sukupuolen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan ja mainos näytetään ainoastaan tuotteesi potentiaalisille ostajille. Vkontakte on Venäjän suosituin some-kanava, jossa meiltä onnistuu sekä maksullinen mainonta että esimerkiksi yhteisöjen ylläpito.

Hakukoneoptimointi

Meillä on vankka kokemus hakukoneoptimoinnista Venäjällä. Se on erittäin kustannustehokas tapa saada lisää kävijöitä sivuillesi. Jotta hakukoneoptimointi olisi onnistunutta, on siinä otettava huomioon useita seikkoja: esimerkiksi otsikointi, kuvien ja muiden elementtien metatiedot, sisällön kieliasu, sivuston fyysinen sijainti sekä päivitysten tiheys.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi