Digitaalinen markkinointi on erittäin kustannustehokas tapa mainostaa yrityksesi palveluita.

Digitaalinen markkinointi

Rahalle vastinetta

Meiltä löydät saman katon alta kaikki digimarkkinoinnin palvelut. Teknisen osaamisemme ansiosta voimme toteuttaa hyvinkin monimutkaisia kampanjoita. Palvelumme kattavat niin PPC-markkinoinnin ja Adwords-kampanjoiden hallinnan kuin some-markkinoinnin ja hakukone- ja konversiosuhteen optimoinnin. Jos verkkosivuistasi puuttuu konversioseuranta, integroimme sen käden käänteessä.

1

Kartoitamme asiakkaan tavoitteet ja etsimme niihin sopivat jakelukanavat – sellaisia voivat olla esimerkiksi sosiaalinen media, sisältömarkkinointi tai hakukoneoptimointi.

2

Luomme yleensä testikampanjoita, joiden avulla näemme, millainen mainonta ja jakelukanava toimii parhaiten.

3

Lisäämme budjettia vasta siinä vaiheessa, kun olemme testikampanjoiden avulla ymmärtäneet, mikä houkuttelee kävijöitä.

Pay-Per-Click -mainonta

Pay-Per-Click -mainonta on suosittu tapa hankkia kohdennettua liikennettä sivustolle. Tässä mallissa mainostaja maksaa vain, mikäli käyttäjä klikkaa linkkiä ja siirtyy hänen yrityksensä sivulle. Pay-Per-Click -mainonta on mahdollista muun muassa Googlessa, Yandexissa, Facebookissa ja Linkedinissä.

Sosiaalinen media

Some-markkinointi on tehokasta, sillä sen avulla kohderyhmät voidaan määritellä hyvinkin tarkasti esimerkiksi iän, sukupuolen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Mainos näytetään ainoastaan tuotteesi potentiaalisille ostajille.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on erittäin kustannustehokas tapa saada lisää kävijöitä sivuillesi. Jotta hakukoneoptimointi olisi onnistunutta, on siinä otettava huomioon useita seikkoja – esimerkiksi otsikointi, kuvien ja muiden elementtien metatiedot, sisällön kieliasu, sivuston fyysinen sijainti sekä päivitysten tiheys.

Sisällöntuotanto

Kuluttajista 67 prosenttia kertoo verkosta löytyvän tekstisisällön auttavan heitä parempien ostopäätöksien teossa. Sisällöntuotanto onkin nykypäivänä yhä tärkeämmässä roolissa, kun yritykset hakevat näkyvyyttä tuotteilleen.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi