< Takaisin blogiin

16/01/2019

[Ohjevideo] Google Data Studio – verkkosivustosi raportti nopeasti

Oletko koskaan kokenut verkkosivustosi liikenneraportointia tuskalliseksi? Tietoa on monesta eri lähteestä ja ne täytyy jotenkin yhdistää järkeväksi Excel-taulukoksi, jotta muutkin ne ymmärtäisivät. Nyt voit heittää hyvästit raportoimisen tahmeudelle, sillä Google Data Studio mullistaa kaikki verkkosivusi raportit.

Jos rakastat raportoinnin yksinkertaisuutta, voit aloittaa Google Data Studion käytön helposti milloin tahansa. Teimme helpot video-ohjeet, jotka ovat katsottavissa alla.

Google Analytics, Facebook Pixel, YouTube, markkinointitiimin tekemä Excel-taulukko… Jos sinun tarvitsee nähdä kaikki verkkosivustosi relevantti tieto yhdellä vilkaisulla, on Google Data Studio sinua varten.

Google Data Studiolla voit tuoda tietoa useista lähteistä ja raportti muodostuu visuaaliseksi taidonnäytteeksi silmiesi edessä. Sinun tarvitsee vain päättää mitä tietoa haluat tuoda ja mistä lähteestä. Sen jälkeen vedät elementin raporttiisi haluamallesi paikalle.

Google Data Studion valmis raportti.
Tylsät raportit ovat historiaa. Google Data Studiolla voit luoda näyttäviä raportteja helposti.

Raportin luominen on erittäin helppoa ja siihen saa useita hyödyllisiä toimintoja, kuten suodattimet päivämäärille tai liikenteen lähteille. Raportin valmistuttua voit jakaa sen helposti tai ladata tietokoneellesi PDF-tiedostona.

Eikö verkkosivuillasi ole mitään raportoitavaa? Jos raportointi kiinnostaisi mutta verkkosivuillasi ei ole tarpeeksi liikennettä, ota yhteyttä! Keksimme varmasti yhdessä ratkaisun, jolla verkkosivujesi liikenne kasvaa ja saat parempia lukuja raportteihisi.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi