Toimivaa ja inspiroivaa designia

Graafinen suunnittelu

Teknologinen osaaminen tukee graafista suunnitteluamme

Meillä on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta – olemme brändänneet lukuisia kansainvälisiä yrityksiä Suomessa ja ulkomailla. Tärkein kilpailuetumme on se, että lähestymme designia tulosten kautta: haluamme luoda ennen kaikkea toimivia ratkaisuja myös graafisessa suunnittelussa. Koska ymmärrämme teknologiaa syvällisesti, pystymme luomaan paitsi todella näyttäviä, myös teknisesti toimivia ratkaisuja. Olemme myös reiluja: tarvittaessa luovutamme asiakkaalle alkuperäiset tiedostot, mikä mahdollistaa kehitystyön jatkamisen muualla.

1

Teemme asiakkaan kanssa kartoituksen siitä, mitä trendejä hänen alallaan on, mikä tyyli häntä puhuttelee ja millaista mielikuvaa visuaalisella ulkoasulla on tarkoitus luoda.

2

Tavallisesti esittelemme asiakkaalle useita vaihtoehtoisia suunnitelmia, joista hän voi päättää, mitä lähdetään jalostamaan.

3

Valittu vaihtoehto työstetään loppuun, toimitetaan asiakkaalle ja julkaistaan vasta, kun hän on tyytyväinen lopputulokseen.

Verkkosivut

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti, joten niihin kannattaa panostaa. Graafisen suunnittelijan tekemä yksilöllinen ulkoasu jää kävijän mieleen ja lisää yrityksesi uskottavuutta. Lisäksi selkeä ja toimiva visuaalinen ilme tekee sivustolla vierailusta miellyttävää.
Toteutamme erilaisia laskeutumissivuja ja verkkosivuja, joiden ulkoasun luomme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Otamme aina huomioon sivujen käytettävyyden ja optimoimme ne mahdollisimman kevyiksi ja helposti latautuviksi.

Sosiaalinen media

Meiltä saat yrityksellesi ammattitaidolla suunnitellut sosiaalisen median graafiset elementit, kuten yhteneväiset taustakuvat, ikonit ja laskeutumissivut Facebookiin. Voimme hyödyntää jo olemassa olevaa grafiikkaa tai luoda yrityksellesi kokonaan uuden some-ilmeen.

Videotuotanto

LumoLink tuotttaa yrityksille mainosvideoita sähköiseen markkinointiin. Tuottamamme videot ovat HD-laatuisia, joten ne sopivat suuremmallekin screenille. Kun videotuotantoon on panostettu käsikirjoitusta myöten, lopputulosta jaetaan sosiaalisessa mediassa ja sen menestys on taattu. Videomainonta on tehokas tapa herättää kiinnostus tuotettasi tai palveluasi kohtaan, sillä käyttäjät katsovat mieluummin lyhyen videon kuin lukevat pitkän tekstin.

Logot ja yritysilmeet

Teemme monipuolisesti erilaisia logoja kaikenlaiseen käyttöön. Luomme yrityksellesi yksilöllisen, erottuvan ja näyttävän logon, joka jää asiakkaidesi mieleen.

Uutiskirjeet

Toteutamme yrityksesi ilmeellä visuaalisesti rakennettuja, responsiivisia uutiskirjepohjia, joita on helppo muokata ja käyttää.

Prezi-presentaatiot

Prezi on uudenlainen tapa tehdä esityksiä, yritysesittelyitä ja esimerkiksi myyntiesitteitä. Prezi-esitykset ovat näyttäviä, ja niiden avulla erotut joukosta. Prezi toimii verkossa, joten se ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Mobiilisovellukset

Teemme laadukasta ja näyttävää grafiikkaa myös mobiilisovelluksiin. Jos sinulla on jokin aiheeseen liittyvä idea, voimme kehittää siitä graafisen prototyypin muutamassa päivässä. Olemme luoneet mielenkiintoisia, yksilöllisiä designeja lukuisiin mobiiliapplikaatioihin.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi