< Takaisin blogiin

23/10/2012

Haemme front end – osaajaa!

LumoLink on vuonna 2010 perustettu interaktiivinen mainostoimisto. Osaava tiimimme tuottaa verkkosivustoja, web-sovelluksia ja sähköisen markkinoinnin ratkaisuja niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin.

Nyt haemme täydennystä tiimiimme: etsimme front end -osaajaa!

Front end -suunnittelijana pilkot graafikon suunnitteleman ulkoasun paloiksi, rakennat kauniin selaimessa käytettävän version sivustosta HTML5:n ja CSS3:n avulla sekä varmistat, että sivusto toimii tavallisten selainten ohella myös älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Responsiivisten sivustojen toteutus luonnistuu sinulta. Samalla kuitenkin olet sisimmässäsi ohjelmoija, ja JavaScript on mielestäsi mainio ohjelmointikieli, joka pystyy mihin tahansa. JQuery- ja Dojo-tyyppiset frameworkit ovat sinulle tuttuja, ja offline-nettisivujen tekeminen on sinusta mielekästä.

Odotamme, että olet sitoutunut, huumorintajuinen ja sinulla on halu oppia. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, kunhan pystyt osoittamaan, että voit suoriutua tehtävistäsi. Jos jokin edellä kuvatuista osa-alueista ei mielestäsi ole niin vahva, laita silti hakemus tulemaan! Me nimittäin mielellämme koulutamme sinua niillä alueilla, jotka eivät vielä ole ominta alaasi, kunhan sinulta löytyy ydinosaaminen, oikea asenne ja intohimo.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Oulun keskustassa, Anttilaa vastapäätä sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa. Toimisto ei ole pelkästään työntekoa varten: meiltä löytyy 3D-televisio, PS3, pelejä, leffoja ja muuta kivaa, joilla voi itseään viihdyttää tauoilla ja työpäivän päätteeksi. Työilmapiirimme on loistava, ja työntekijämme ovat nuoria, intohimoisia ja oppimishaluisia. Tarjoamme reilun palkkauksen sekä mahdollisuuden sitoutussuunnitelmaan, johon kuuluu muun muassa yrityksen osakkeita.

Olemme avoimia, etkä törmää meillä “ei kuulu sinulle”-tilanteisiin. Kuuntelemme mielellämme työntekijöitämme ja jopa haluamme, että työntekijämme haastavat olettamukset. Se on paras tapa pysyä ajan tasalla ja pitää näkökulma riittävän tuoreena.

Työ koostuu asiakastöistä sekä omista projekteistamme. Vuosittain järjestettävä ValoStartup-tapahtuma sekä toisinaan tehtävät reissut asiakkaiden luokse varmistavat, että välillä töitä pääsee tekemään toimiston ulkopuolellekin. Yrityksessämme saat monipuolista työkokemusta.

Ihmiset, viimeisimmät teknologiat, vapaus, halu kehittyä yhdessä: tätä kaikkea LumoLink on!

Ota yhteyttä nyt

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi