< Takaisin blogiin

27/11/2013

[Ilmainen koulutus] Startupin markinointi 0-budjetilla

Aika: to 23.1.2014 klo 9.00- 12.00

Paikka: Elektroniikkatie 3, Oulu auditorio

Kouluttaja: Artem Daniliants

Kohderyhmä: tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan aloittaville yrityksille, jotka aikovat panostaa sähköiseen markkinointiin. Koulutuksessa oletetaan, että osallistuja vastaa yrityksen markkinoinnista hyvin pienellä budjetilla ja sähköisen markkinoinnin perusteet ovat jo tuttuja.

Hinta: tilaisuus on maksuton

Startup-yrityksille markkinointi on useimmiten hyvin haastellista, sillä yrityksillä on harvoin varaa tilata mainostoimiston palveluita. Toinen haaste aloittavien yritysten markkinoinnille on tuote-/palveluvisio, joka muuttuu usein matkan varrelta. Markkinointi startup-yrityksissä poikkeaa hyvin paljon perinteisestä pitkäjänteisestä markkinoinnista: tuloksia on saatava hyvin nopeasti ja pienellä budjetilla, sekä on tehtävä muutoksia markkinointisuunnitelmaan jopa päivittäin.

Valmennuksen sisältö:

Markkinointi startup-yrityksissä

Osiossa käydään läpi esimerkkien kautta erilaisia startup-yrityksiä eri aloilta ja niiden markkinointitoimenpiteitä. Samalla syvennytään startup-vaiheessa olevien yritysten haasteisiin mainonnassa.

Markkinointiprosessin suunnittelu

Kuten monet muutkin asiat, markkinointi on jatkuva prosessi, joka muuttuu yhtä nopeasti kuin yritys itsekin. Käymme yhdessä läpi markkinointiprosessien perusosa-alueet ja niihin liittyvät mittarit ja työkalut.

Jakelukanavat

Tässä osiossa käymme läpi seuraavia jakelukanavia: Facebook, Twitter, Pinterest, Foursquare, hakukoneet, YouTube, Google+, teemasivustot, Google AdWords ja AdMob. Tavoitteena on antaa tarvittava tieto edellä mainituista ilmaisista jakelukanavista, jotta yritys voi valita itselleen sopivat jakelukanavat ja luoda alustavan markkinointistrategian.

Tulosten mittaus

Tulosten seuranta on elintärkeää startupeille. Tässä osiossa käydään läpi erilaisia tilasto- ja seurantatyökaluja sekä konversioseurannan integrointia internet- ja mobiilipalveluihin.

Tulosten mittaus-osiossa tutustutaan lisäksi seuraaviin asioihin: keskiostos, asiakashankintahinta, napsautussuhde ja konversioprosentti.

Ilmoittautuminen

20.1.2014 mennessä osoitteessa:

https://contio.fi/congressouluilmo/main.aspx?id=304

Lisätietoja tapahtumasta: salla.hirvonen[at]businessoulu.com tai p. 040 726 1842

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi