Opiskele digitaalisen maailman käytännöt

Koulutukset

Kursseiltamme saat viimeisintä tietoa digimarkkinoinnista

On tärkeää pysyä ajan tasalla digitaalisen maailman nopeasta kehityksestä. Vaikka et olisi aikeissa tehdä mitään itse, voit silti hyötyä koulutuksistamme: ostaessasi digitaalisia palveluita pystyt seuraamaan työn laatua, kun tiedät, miten asiat kuuluu tehdä. Näin voit säästää suuriakin summia rahaa. Tarjolla on kursseja muun muassa hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista sekä web-sovellusten kehittämisestä. Digitaalisen markkinoinnin workshopissa tarkastellaan koulutuksissa käsiteltyjä aiheita käytännössä. Käymme läpi yrityksesi kotisivut, analysoimme niiden nykyisen tilanteen ja luomme strategian, jolla sivuston näkyvyys paranee. Voit asettaa workshopin tavoitteet itse, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Workshop antaa yrityksellesi eväitä digitaalisen markkinoinnin itsenäiseen toteuttamiseen.

1

Pyydämme asiakkaita täyttämään kartoituslomakkeen, jotta ymmärrämme koulutukseen osallistujien tason.

2

Laadimme räätälöidyn koulutuksen osallistujien tason pohjalta.

3

Koulutus voi tapahtua etänä, asiakkaan tiloissa tai meidän tiloissamme.

Hakukoneoptimointi (päiväkoulutus)

Hakukoneen luonnollisen näkyvyyden parantamista kutsutaan hakukoneoptimoinniksi. Tuotteiden tai palveluiden näkyminen korkealla hakutuloksissa on yrityksen liiketoiminnalle elintärkeää. Miten varmistamme, että tietyllä haulla olemme hakukonetuloksien kärjessä? Tämä päiväkoulutus antaa siihen vastauksia.

Digitaalinen markkinointi Venäjällä

Venäjän digimarkkinoinnin peruskurssilla opit hakukonemainonnan ja -optimoinnin perusteet, saat tietoa teknisistä alustoista ja opit välttämään tavallisimmat virheet. Opittua voi syventää jatkokursseilla: ensimmäinen jatkokurssi antaa tarvittavan osaamisen markkinointikampanjoiden luomiseen venäläisissä hakukoneissa ja some-palveluissa. Jälkimmäisen jatkokurssin opintokieli on venäjä. Kurssilla perehdytään syvällisemmin aiemmin käsiteltyihin markkinointikonsepteihin.

Digimarkkinointia nollabudjetilla

Nykyään internet tarjoaa paljon mahdollisuuksia mainostaa tuotteita ja palveluita aivan ilmaiseksi. Työkaluja löytyy lukuisia, esimerkiksi uutiskirjejärjestelmät ja ilmaiseksi perustettavat nettisivut ja blogit. Myös sosiaalista mediaa voi käyttää täysin veloituksetta mainostustarkoituksiin ja luoda sinne vaikkapa erilaisia yhteisöjä.

Mahdollisuuksia on niin paljon, että seurauksena voi olla ähky: olisi hienoa, jos joku kertoisi, miten tätä kaikkea voi hyödyntää ja millaisia ilmaisia seurantatyökaluja kannattaa käyttää.

Tässä koulutuksessa selviää, kuinka digimarkkinointia voi tehdä itse, ilman suuria ponnistuksia. Koulutus soveltuu erinomaisesti uusille yrittäjille sekä startupeille ja muille yrityksille, joilla ei välttämättä ole mahdollisuutta ostaa markkinointipalveluita isolla budjetilla.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi