< Takaisin blogiin

28/08/2019

Case Klinik Link: Terveysturismia venäläisille

Kuvassa lääkärillä on Klinik Linkin sivusto auki
Klinik Linkin avulla suomalaiset yksityiset terveyspalvelut on venäläisten saatavilla.

Suomella on maailman parhaiten kehittynyt julkinen terveydenhuoltojärjestelmä US News & World:n tuoreimman raportin mukaan. Suomi on myös yksi yksityisen terveydenhuollon kärkimaista. Path Surgery on yritys, joka on ymmärtänyt suomalaisen terveydenhuollon edistyksellisyyden ja tehnyt siitä itselleen liiketoiminnan. Sen pyrkimys on välittää ulkomaalaisia potilaita suomalaisille yksityissektorin sairaaloille. Klinik Link on Path Surgeryn nettisivu ja palvelu venäläisille asiakkaille.

Terveysturismista markkinarako

Terveysturismista on tullut yhä yleisempää edullisen ja helpon matkustamisen takia. Syitä ulkomaille matkustamiseen voi olla monia: lyhyet jonotusajat, halvemmat hinnat, kehittyneempi teknologia, paremmat toipumisprosentit. ja korkeammat standardit. Vaikka Suomessa terveydenhuolto ei ole kovinkaan paljoa halvempaa kuin muualla maailmassa, esimerkiksi polvileikkaukset ja syöpähoidot ovat edistyneempiä kuin muualla.

Venäjällä tehtiin suuria budjettileikkauksia terveydenhuollossa vuonna 2014. Vaikka terveydenhuolto onkin ilmaista Venäjällä, sen laatu on kärsinyt huomattavasti. Venäläiset matkustavat muun muassa Saksaan ja Israeliin parempien hoitojen perässä.

Path Surgery huomasi mielenkiintoisen markkinaraon ja alkoi välittää suomalaisia terveydenhuoltopalveluita venäläisille asiakkaille. Lyhyt välimatka sekä lukuisat venäjänkielen osaajat yhdessä huipputason terveydenhuollon kanssa tekee Suomesta kiinnostavan kohteen venäläisille terveysturisteille.

Klinik link

Katse Venäjää kohti – Näin syntyi Klinik Link

Path Surgery pyysi meiltä apua venäläisten asiakkaiden ymmärtämisessä ja loimme nettisivuston nimeltään Klinik Link. Klinik Link keskittyy pelkästään tiedon tarjoamiseen venäläisille asiakkaille, joita kiinnostaa Suomeen matkustaminen paremman terveydenhuollon perässä. Sivustolta löytyy onlinechat, jossa päivystää lääkäri vastailemassa potentiaalisten asiakkaiden kysymyksiin. Neil Patelin mukaan onlinechat voi kasvattaa konversioprosenttia jopa 45%.

Sivusto skaalautuu mille tahansa näytölle, tehden nettisivun käytöstä helppoa oli laitteena sitten tietokone, mobiili tai tabletti. Viritimme sivustolle Google Tag Managerin ja Google Analyticsin, jotta voimme seurata esimerkiksi mistä kanavista kävijät saapuvat sivustolle tai kuinka kauan he keskimäärin viettävät sivustolla. Sivustolle asetettiin myös konversioseuranta, jotta voidaan seurata mitkä mainokset johtivat useiten konversioon eli KlinikLinkin tapauksessa yhteyspyynnön jättämiseen.

Lisäksi sivustolle luotiin blogi, jotta orgaaninen hakukonenäkyvyys kasvaa. Blogin avulla on myös helppoa tuoda esille Klinik Linkin osaamista ja kertoa kävijöille tarkemmin, miksi Suomeen kannattaa lähteä paremman terveydenhuollon perässä.

Klinik Link -sivusto mobiililaitteella katsottuna
Klinik Linkin sivut ovat optimoitu mobiililaitteille.

Teemme Klinik Linkille mainontaa Yandexissa ja olemme auttaneet nettisivuston sisällön kanssa. Heidän tavoitteensa on laajentaa mainontaa Pietarin ulkopuolelle ja olemme ilomielin auttamassa heitä siinä.

Jos sinua kiinnostaa Venäjän markkinat, ota yhteyttä! Löydämme varmasti yhdessä tavan yhdistää sinun palvelusi ja venäläiset kuluttajat.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi