Testaa Verkkotunnuksesi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt
Esimerkkitapaus

Web-kehitys

Kun tarvitset näyttävät, modernit ja toimivat verkkosivut tai -sovelluksen, olemme käytettävissäsi! Toteutamme sivustot suosituilla ilmaisilla sisällönhallintajärjestelmillä kuten WordPressillä. Tuloksena on visuaalisesti upeita, hakukone- ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Kehitämme myös erilaisia verkkokauppoja sekä räätälöityjä internet- ja mobiilisovelluksia.

Web-kehityspalvelut

Graafinen suunnittelu

Tarjoamme kattavan valikoiman graafisen suunnittelun palveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Olemme rakentaneet brändejä suurille yrityksille, mutta palvelemme aivan yhtä mielellämme myös pienempiä toimijoita. Suunnittelemme logot ja yritysilmeet rautaisella ammattitaidolla, sillä meille on kunnia-asia tuoda brändisi esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Graafisen suunnittelun palvelut

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa mainostaa. Se on myös tuloksellisempaa kuin perinteinen markkinointi.

Meiltä saat kaikki digimarkkinoinnin palvelut saman katon alta, oli kyse sitten hakukonemainonnasta, sosiaalisesta mediasta, sisällöntuotannosta tai hakukoneoptimoinnista. Mietitään yhdessä, mikä olisi sinun yrityksellesi paras tapa näkyä verkossa!

Digimarkkinoinnin palvelut

Digitaalinen markkinointi Venäjällä

Onko sinulla tuote tai palvelu, jolle haluaisit näkyvyyttä Venäjän markkinoilla? Kauttamme tavoitat kasvavan joukon venäläisiä verkon käyttäjiä hakukonemarkkinoinnin, sosiaalisen median ja hakukoneoptimoinnin avulla.
Olemme etulyöntiasemassa moniin muihin Venäjän markkinointipalveluita tarjoaviin suomalaisyrityksiin verrattuna: meillä on Venäjällä oma toimisto ja laaja asiakaskunta. Olemme myös sertifioitu Yandex-mainostoimisto ja harjaantuneet hyödyntämään Venäjän suurinta hakukonetta optimaalisella tavalla.

Palvelumme Venäjällä

Koulutukset

Eräs yrityksen parhaita investointeja on panostus oman henkilökunnan osaamiseen. Siksi me koulutamme asiakkaitamme kaikessa siinä teknologiassa, jota itsekin käytämme. Koska digimarkkinointi kehittyy huimaa vauhtia, ovat koulutukset äärimmäisen tärkeitä yrityksen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi.

Koulutuksissamme kuulet viimeisimmät tiedot digitaalisesta markkinoinnista. Tarjolla on kursseja muun muassa hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista sekä web-sovellusten kehittämisestä.

Digimarkkinoinnin koulutukset

Miksi valita meidät?

Olemme ketterä online-mainostoimisto, jonka palveluissa yhdistyvät vahva tekninen, graafinen ja sisällöllinen osaaminen. Näiden avulla voimme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka ovat visuaalisesti kauniita ja asiakaslähtöisiä, mutta samalla teknisesti järkeviä ja kustannustehokkaita.

Ymmärrämme teknologiaa

Digitaalinen markkinointi eri muodoissaan vaatii onnistuakseen teknologista osaamista – ja juuri sitä meiltä löytyy. Koska ymmärrämme teknologiaa syvällisesti, pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivia, markkinointia tukevia teknologisia ratkaisuja. Osaamisemme taipuu yhtä lailla pieniin kuin hyvinkin laajoihin projekteihin.

Avoin lähdekoodi

Käytämme projekteissamme avointa lähdekoodia, jolloin asiakas ei sitoudu mihinkään tiettyyn teknologiaan tai pelkästään meiltä löytyvään osaamiseen. Nykyään avoin lähdekoodi on kustannustehokas ja joustava tapa kehittää ohjelmistoja. Se antaa asiakkaalle vapauden päättää itse jatkosta ja esimerkiksi vaihtaa halutessaan toimijaa.

Sisältö edellä

Teemme sisältöä erilaisiin mainoskampanjoihin, sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin, verkkosivuille ja melkeinpä minne vain. Meiltä saat kaikki sisällöntuotannon palvelut, jotka soveltuvat myös kansainvälisten kampanjoiden toteutukseen.

Design-taidot

Työmme jälki on tarkkaa ja laadukasta ja mahdollistaa myös laajat ja näyttävät kokonaisuudet. Kun design-taitomme yhdistyvät tekniseen ja sisällölliseen osaamiseemme, pystymme luomaan visuaalisesti upean ja toimivan kokonaispaketin, jossa kaikki osa-alueet pelaavat saumattomasti yhteen.

 • Sievi

  WordPress verkkosivut

 • Opiframe

  Drupal verkkosivut

 • TrineConsult

  WordPress verkkosivut

 • NahkaPekka

  Laskeutumissivu

 • Equipe Burdman Website

  Räätälöity sisällönhallintajärjestelmä

 • TAVIQ

  WordPress verkkosivut

 • Promilless

  WordPress verkkosivut

 • TaxFree.PRO

  Prezi esitys

Asiakkaat kertovat

Jo sadat erikokoiset yritykset ovat valinneet LumoLinkin liiketoimintakumppanikseen.
 • LumoLink on ollut meille hyödyllinen yhteistyökumppani! Graafisen asiantuntijuutensa ohella he tarjosivat meille erinomaisia markkinointineuvoja.

  Mikko Viljakainen Marketing manager Cosmic Gekko Oy
 • Odotan LumoLinkiltä menestyksekästä tulevaisuutta. Toivotan onnea ja odotan asioimista kanssanne jatkossakin.

  Pekka Kantola CEO Oulu Business Networks Oy
 • Luovuutta, uskallistusta, monipuolista osaamista. Laatua, innovatiivisuutta, nuorekkuutta, kiinnostavuutta. Suosittelen lämpimästi!

  Katri Vesikko Advertising Manager Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Hauskaa, energistä, ajankohtaista, tehokasta ja ennen kaikkea täyttä asiaa = LumoLink. Erinomaisen palautteen saanut digitaalisen markkinoinnin koulutuskokonaisuus!

  Jaana Ritola Kehityspäällikkö Pohto Oy
 • Saimme LumoLinkiltä selkeitä käytännön neuvoja verkkosivustomme hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Ohjeista oli paljon hyötyä, ja näkyvyytemme parani nopeasti.

  Samuli Kimpimäki Marketing Planner Antoniina Oy
 • LumoLink on tulvillaan energiaa ja innovatiivisia ideoita, joilla innostaa projekteja, ja he toimivat tehokkaasti. LumoLink on vilpitön ja luotettava yhteistyökumppani.

  Tao Haukka CEO Aurorahelmi Oy
 • LumoLink teki vaikutuksen Takojat-jäseniimme innoittavalla verkkomarkkinointi-esitelmällään ja esimerkillään liikesuhteiden luomisesta uusilla innovatiivisilla tavoilla.

  Marjatta Halttu Partner Yritystakomo Oy
 • LumoLink on osaava ja todellinen asiantuntija omalla alallaan. Se on osoittautunut erinomaiseksi avuksi projektissamme.

  Antti Moilanen Project Coordinator Vercco project
Asiakkaitamme
 • Wordpress helpot kotisivut halvalla
 • Hyvät kotisivut
 • Rautalankaversio / Mockup versio kotisivusta
 • Sivuston ulkoasu / Design
Videokoulutukset

Voit katsoa luentojamme ja koulutuksiamme myös maksutta YouTubessa!

Miten voimme auttaa?

Vuosien varrella meille on kertynyt runsaasti kokemusta internetistä ja digitaalisesta markkinoinnista.
Ota yhteyttä ja hyödynnä osaamistamme – autamme sinua ilomielin seuraavassa projektissasi!

Artem Daniliants CEO / Suomi +358 50 404 4299
Toimisto Front desk +358 50 404 4299

Toimipisteemme

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi