< Takaisin blogiin

14/05/2014

[VIDEO] Internet-markkinointi nollabudjetilla – Osa 2

Tässä osassa käydään läpi MailChimp-palvelun muita ominaisuuksia, kuten RSS-uutiskirjeiden automaattista lähetystä, tilastoja ja autoresponder-toimintoa.

RSS-kampanjan avulla voit antaa MailChimpin hoitaa uutiskirjeiden luomisen ja lähettämisen. Aika, kun RSS-syötteeseen ilmestyy uutta sisältöä, palvelu paketoi sen uutiskirjemuotoon ja lähettää tilaajille esimerkiksi kerran viikossa.

Tilasto-osiossa käydään läpi sitä, miten voit arvioida kampanjoiden tehokkuutta.

Viimeisenä on autoresponder-toiminnallisuus, jonka avulla voit luoda esimerkiksi Tervetuloa-uutiskirjeen, jonka uutiskirjeen tilaaja saa automaattisesti liittyessään postituslistalle.

Videossa myös käydään pikaisesti läpi niin sanottu A/B split test -kampanja, jonka avulla voit tehostaa sähköpostimarkkinointiasi testaamalla erilaisia versioita uutiskirjeestä.

Kuten aina, videoissamme keskitytään internetmarkkinoinnin toimenpiteisiin, jotka eivät vaadi rahallisia investointeja ja sopivat hyvin sekä pienille että suurille yrityksille.

Olemme auttaneet lukuisia pieniä ja isoja yrityksiä sähköisessä markkinoinnissa niin Suomessa kuin Venäjälläkin. Jos yrityksesi kaipaa ammattilaisen apua sähköisen markkinoinnin asioissa, ota yhteyttä meihin jo tänään.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi