Sivustot ja verkkoratkaisut ammattitaidolla

Web-kehitys

Nettisivuja, verkkokauppoja ja räätälöityjä ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin

Meillä on vuosien kokemus internet- ja mobiilipalveluiden suunnittelusta, toteutuksesta ja markkinoinnista. Teemme ketterin menetelmin avoimeen lähdekoodiin pohjautuvia ratkaisuja niin suurille kuin pienille yrityksille. Olemme toteuttaneet runsaasti erilaisia projekteja tavallisista aloittavan yrityksen nettisivuista suuriin pankkijärjestelmiin, joihin on kuulunut mittava integraatiotyö.

1

Teemme alkukartoituksen ja luomme projektille sen tavoitteiden mukaiset määritelmät: mitä tehdään ja kenelle?

2

Luomme visuaalisen prototyypin, jonka avulla asiakas näkee, millainen projektin lopputulos tulee olemaan.

3

Toteutamme ratkaisun omalla palvelimellamme ja julkaisemme sen vasta, kun asiakas on tyytyväinen.

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenkokoisia verkkosivuprojekteja ammattitaidolla. Pienet ja keskisuuret verkkosivut ja verkkokaupat teemme WordPressillä. Vaativammissa räätälöidyissä ratkaisuissa käytämme myös muita suosittuja teknologioita, kuten Drupal, Python ja Django. Kaikki kehittämämme verkkosivut ovat responsiivisia.

Verkkokaupat

Luomme yksinkertaisia mutta näyttäviä verkkokauppoja Woocommerce-järjestelmällä, joka on maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja. Räätälöidyissä ratkaisuissa kehitämme yksilöllisiä verkkokauppoja, joka toimivat juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

Räätälöidyt ratkaisut

Meillä on vankkaa osaamista suunnitella ja toteuttaa monimutkaisiakin verkko- ja mobiiliratkaisuja. Olemme esimerkiksi tehneet vaativia toiminnanohjaus- ja internetportaaleita todella suurille yrityksille. Jos haluat oman yrityksesi erottuvan joukosta ainutlaatuisilla verkkoratkaisuilla, ole meihin yhteydessä.

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi