WordPress-nettisivustot ja WooCommerce-verkkokaupat

Teemme WordPress-nettisivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja, jotka ovat hakukoneystävällisiä ja Google Analytics -integroituja.

WordPress- ja WooCommerce-toteutukset kattavilla ominaisuuksilla

Jokaiseen toteuttamamme WordPress- ja WooCommerce-projektiin kuuluvat vakiona alla näkyvät ominaisuudet.

Mobiili edellä

Toteutamme responsiivisia nettisivustoja, jotka toimivat todella hyvin mobiililaitteilla.

Analytiikka

Jokaiseen sivuun integroidaan Google AdWords, Google Analytics ja Facebook konversioseuranta.

Hakukoneoptimointi

Teemme jokaisesta nettisivusta hakukoneystävällisen.

Nopeasti latautuva

Optimoimme nettisivut niin, että ne latautuvat todella nopeasti.

Monikielisyys info

Verkkosivut ja verkkokaupat ovat saatavissa monikielisinä, jolloin kaikkia eri kieliversioita voi itse hallita.

Ilmainen SSL-varmenne info

Tarjoamme asiakkaalle ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikkiin projekteihin.

Laajennukset ja lisäosat info

WordPressiin ja WooCommerceen on saatavilla tuhansia lisäosia, joilla sivustolle saa helposti lisäominaisuuksia.

Maksutavat info

Toteuttamiimme verkkokauppoihin voidaan helposti integroida maksutavat Checkout, Klarna, Paytrail, PayPal, Braintree ja Stripe.

Automaattiset päivitykset info

Käyttämämme teknologian ansiosta WordPress ja sen lisäosat päivittyvät automaattisesti, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia niiden ajantasaisuudesta ja tietoturvasta.

Accelerated Mobile Pages (AMP) info

Käyttämämme uuden AMP-teknologian ansiosta sivusto latautuu hetkessä mobiililaitteilla, jolloin käyttäjäkokemus paranee huomattavasti.

 • Idesco

  Idesco on RFID-teknologian asiantuntija 28 vuoden kokemuksella. Idesco valmistaa RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet.

 • Torpanpiha

  Torpanpiha® on Hyvinkään Tieluiska Oy:n rekisteröity tavaramerkki kasvualustatuotteille.

 • Promiless

  Enää ei tarvitse puhallella. Promilless on äärimmäisen luotettava ja helppokäyttöinen sylkitestiliuska, joka kertoo nopeasti oletko ajokunnossa.

 • Oura

  Terveysteknologiayritys Ōura Health Oy on julkistanut maailman edistyneimmän puettavan älytuotteen, joka edesauttaa virkistävän unen saantia.

 • Omaeläinklinikka

  Omaeläinklinikka tarjoaa eläinlääkintäpalveluita, hyvinvointipalveluita ja eläimen hyvinvointia tukevia tuotteita, joita voi hankkia klinikoiden yhteyteen tulevista myymälöistä.

 • Markkinointisummit 2018

  Markkinointisummit 2018. Suomen ensimmäinen markkinoinnin virtuaalitapahtuma.

 • Tarja Turtio

  Yritysmaailman valmennusta, konsultointia ja ohjausta uudella ja rohkealla otteella

Asiakkaamme kertovat

Katri Vesikko ADVERTISING MANAGER
Luovuutta, uskallistusta, monipuolista osaamista. Laatua, innovatiivisuutta, nuorekkuutta, kiinnostavuutta. Suosittelen lämpimästi!
Ulla Owens MARKKINOINTISIHTEERI
Omaa työtämme helpotti LumoLinkin tekninen tulokulma, jonka avulla saavutimme miellyttävän asiakaskokemuksen ja yleisön
Pekka Kantola CEO
Odotan LumoLinkiltä menestyksekästä tulevaisuutta. Toivotan onnea ja odotan asioimista kanssanne jatkossakin.
Googlen virallinen kumppani Yandex virallinen partneri

Miksi WordPress?

Ilmainen

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joten siitä ei tule mitään lisenssi- tai muita maksuja. Ohjelmistoa kehittävät tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Sekä ilmaisia että maksullisia lisäosia on saatavilla runsaasti.

Käyttäjäystävällinen

WordPressin suosion salaisuus on se, että se on todella helppokäyttöinen. Sen avulla on todella helppoa luoda ja päivittää nettisivujen sisältöä.

Omistat itse sivustosi

Emme sido asiakastamme yritykseemme tai käyttämään palveluitamme. Asiakkaamme aidosti omistavat omat nettisivustonsa. Jos sivuston kehitys halutaan jatkossa hoitaa toisen palveluntarjoajan kanssa, se on mahdollista, sillä WordPress-osaajia on maailmalla runsaasti.

Verkkokauppa

WordPressiin on saatavilla WooCommerce-verkkokauppa, joka on ilmainen lisäosa. Sen avulla on mahdollista luoda hyvä verkkokauppa nopeasti.

Jatkuva kehitys

Koska WordPressiä kehittävät niin monet ihmiset ympäri maailmaa, siihen on jatkuvasti tulossa päivityksiä ja uusia ominaisuuksia. Kehitystyö on jatkuvaa ja todella nopea.

Monipuolisuus

WordPressillä toteutetusta nettisivustosta saa verkkokaupan, blogin, tavallisen nettisivun, laskeutumissivun tai melkeinpä mitä tahansa. WordPress muuntuu moneen eri tarpeeseen.

Mobiili edellä

Toteutamme responsiivisia nettisivuja, jotka toimivat aina myös mobiilissa. Kun asiakas luo ja lisää sisältöä, sisällöstä tulee automaattisesti mobiiliystävällistä.

Mobiili on yleistynyt niin paljon, että on hyvin todennäköistä, että suurin osa sivuilla vierailevista käyttää mobiililaitteita. Tästä syystä ajattelemme aina sitä, miten sivusto tulee toimimaan mobiililaitteilla.

Kun teemme ulkoasun, teemme aina työpöytä- ja mobiiliversion näyttääksemme asiakkaalle, miltä sivusto tulee näyttämään mobiililaitteilla. Tarkistamme aina projektia aloitettaessa, miten paljon ja minkä tyyppisiä mobiilikäyttäjiä asiakkaan sivustolla on. Testaamme luomamme sivuston laitekanta huomioiden.

Helposti itse päivitettävissä

Rakennamme sivuston sellaiseksi, että asiakas voi ylläpitää sitä itse. Hän voi luoda uusia sivuja tai blogipostauksia. Näin asiakkaamme ei ole sidoksissa meihin. Jokaisesta muutoksesta ei myöskään tarvitse maksaa erikseen, koska ne pystyy itse tekemään.

Päivityksen helpottamiseksi teemme opetusvideon, jossa näytämme, miten asiakas voi itse päivittää sivustoa. Myöhemmin ohjevideota on mahdollista hyödyntää asioiden muistiin palauttamisessa ja uusien työntekijöiden perehdyttämisessä sivuston hallintaan. Näin asiakkaalla ei ole vain yhtä tai muutamaa päivitystaitoista verkkosivukoulutuksen käynyttä henkilöä vaan sivuston hallinta on mahdollista opettaa useammallekin.

Asiakas pystyy itse päivittämään kaiken sisällön. Tarvittaessa sisällönhallintajärjestelmään voi luoda uusia käyttäjiä, jolloin sisältöä pystyy tuottamaan ja muokkaamaan useampi henkilö.

Verkkokauppa

WooCommerce on maailman käytetyimpiä verkkokauppa-alustoja. Eipä ihme, sillä WooCommerce on todella joustava. Lisäksi siihen on saatavilla jo tuhansia lisäosia, joilla sivustolle on mahdollista saada paljon uusia ominaisuuksia.

Monilla tunnetuilla logistiikka- ja maksupalveluita tarjoavilla yrityksillä on olemassa lisäosat WooCommerce-verkkokauppaan. Verkkokauppa on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin. WooCommercea on yhtä helppo käyttää kuin itse WordPressiä, mikä tekee siitä niin suositun.

Analytiikka

Jokaiselle tekemällemme sivustolle integroimme Google Analyticsin ja sen konversioseurannan. Sivuston omistaja näkee, miten paljon ihmisiä sivustolla käy, mistä maista he ovat ja miten he sivustolla käyttäytyvät. Konversioseurannasta näkee, mistä niin sanotut hyvät asiakkaat tulevat ja mikä sisältö tuottaa eniten hyötyä sivustolle ja yritykselle.

Verkkokaupan kyseessä ollessa on mahdollista nähdä, mistä jakelukanavasta tulevat käyttäjät ostavat eniten. Integroimalla B2B-sivuston yhteydenottolomake Google Analyticsin konversioseurantaan on mahdollista nähdä, mistä jakelukanavasta tulee eniten yhteydenottoja. Tällöin mainonnan hyödyllisyyttä on mahdollista arvioida.

Integroimme kaikki sivustot myös Google Search Consoleen ja tarvittaessa muihinkin analytiikkajärjestelmiin.

Lataa ilmainen ”Kotisivujen osto-opas”

Maksuttomasta oppaastamme saat rahanarvoisia vinkkejä siihen, miten valitset hyvän kotisivujen toteuttajan ja säästät samalla rahaa.

Emme lähetä roskapostia emmekä myy osoitetietojasi

Usein kysytyt kysymykset

1. Teettekö sisällön siirtoa?

Teemme kyllä sisällön siirtoa sisällönhallintajärjestelmästä toiseen tai vanhasta sivustosta uuteen. Tosin usein sivustoa päivitettäessä tai uudistettaessa asiakas haluaa nähdä, mikä sisältö on edelleen relevanttia. Nykyään harvemmin tarvitsee siirtää aiempaa sisältöä.

Sisällön siirto on kuitenkin ehdottomasti mahdollista. Sitä tehdään erillisellä sopimuksella ja sen mukaan, millaista sisältö on ja mikä edellinen sisällönhallintajärjestelmä on ollut.

2. Tarjoatteko hosting-palvelua?

Emme LumoLinkillä itse tarjoa hosting-palveluita, mutta olemme jo pitkään tehneet hyvää yhteistyötä WP-palvelun kanssa.

Yhteistyökumppanimme WP-palvelu on erikoistunut WordPress-hostingiin Suomessa. He hoitavat WordPressin päivitykset ja varmuuskopioinnin. Kokemuksemme heidän asiakaspalvelustaan ja teknisestä osaamisestaan ovat olleet niin hyviä, että olemme päättäneet toimia heidän kansaan sen sijaan, että itse tarjoaisimme hostingia.

Me keskitymme omaan ydinosaamiseemme eli teemme sivustoja, kun taas WP-palvelu tarjoaa erinomaista ylläpitopalvelua ja vieläpä todella edullisesti.

3. Kuinka monta muutoskertaa ulkoasussa voi olla?

Kun kehitämme nettisivustoa, asiakkaalla on kaksi muutoskierrosta designiin. Toisin sanoen on aina mahdollista tehdä kaksi muutoskierrosta, jolloin jokaiseen muutoskierrokseen voi sisältyä yksi tai useampi muutos.

Käytännössä siis lähetämme asiakkaalle designin ja pyydämme palautetta siitä. Asiakkaalla voi olla paljon muutospyyntöjä. Ne saatuamme teemme toisen version, jolloin yksi muutoskierros katsotaan käytetyksi. Jos asiakkaalla edelleen on muutoksia tai ajatuksia mielessä, teemme toivotut lisämuutokset, minkä jälkeen ulkoasu on valmis.

4. Tarjoatteko ylläpito- tai tukipalvelua projektin päätyttyä?

Ehdottomasti projektin jälkeen meiltä on saatavissa tukea ja palvelua tarpeen mukaan. Emme laskuta kuukausi- tai muuta jatkuvaa maksua vaan asiakas maksaa tuesta ja palvelusta sen mukaan, miten asiakas käyttää niitä.

Käytännössä ei siis ole mitään kiinteätä maksua, koska voi olla kuukausia, jolloin asiakas ei tarvitse palveluitamme. Asiakkaamme ei maksa mistään, mitä hän ei tarvitse. Tarjoamme tukipalvelua, kun asiakas sitä tarvitsee, ja asiakas maksaa siitä oman tarpeensa mukaan.

5. Entä jos sivustolle tarvitaan muutoksia julkaisun jälkeen?

Sivusto on tehty sellaiseksi, että asiakas voi sitä itse ylläpitää. Jos asiakas kuitenkin haluaa uusia ominaisuuksia (esimerkiksi verkkokaupan), siitä tulee kustannuksia. Käymme muutostarpeet läpi asiakkaan kanssa ja teemme muutoksista kustannusarvion, jota asiakas voi arvioida ja päättää, ryhdytäänkö muutoksia toteuttamaan vai ei.

6. Miten testaatte nettisivustoa?

Testaamme nettisivustoa ennen julkaisua yleisimmillä työpöytä- ja mobiiliselaimilla. Testaamme myös oikeilla mobiililaitteilla, kuten Android- ja iOS-laitteilla. Näin varmistamme, että sivustoa testataan kattavasti ja runsaasti ennen sen julkaisua.

7. Saako sivustolle integroitua haluamansa analytiikan?

Jokaiselle kehittämällämme sivustolle integroidaan Google Tag Manager, joka mahdollistaa minkä tahansa analytiikkasysteemin integroinnin sivustolle – oli kyseessä sitten Google Analytics, Facebook-pikseli tai LinkedIn-konversioseurantapikseli.

Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltäsi?

Jos sinulle jäi kysyttävää palveluumme liittyen, ota yhteyttä. Vastaamme tiedusteluihin heti tai viimeistään seuraavana työpäivänä.

Ota yhteyttä

Prosessimme

Projektin aloitus

Projektin aluksi haastattelemme asiakasta. Kysymme, mitä kaikkia toiminnallisuuksia ja muuta asiakas haluaa. Saatujen tietojen pohjalta teemme ulkoasuluonnoksen ja toimitamme sen asiakkaalle. Kun asiakas on tyytyväinen ulkoasuun, siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Ulkoasun tekninen toteutus

Seuraavassa vaiheessa luomme ulkoasusta teknisen toteutuksen, joka on istutettu WordPress-sisällönhallintajärjestelmään. Se testataan monella eri selaimella ja näytetään asiakkaalle.

Sisällön syöttö

Asiakas alkaa syöttää sisältöä uudelle sivustolle, joka kehitysvaiheen ajan sijaitsee omalla suljetulla testipalvelimellamme. Asiakas voi helposti ja rauhassa syöttää sisältöä, sillä sivusto on piilossa ulkopuolisilta. Asiakkaan niin halutessa sivustolle tulevan sisällön syötämme me.

Testaus

Kun asiakas on syöttänyt haluamansa sisällön, testaamme, että kaikki sivustolla toimii suunnitellusti. Samalla näemme, miten suunnitellusta poikkeava sisältö tai vaikkapa arvioitua pitemmät tekstikappaleet vaikuttavat toimivuuteen. Testaus on hyvä tehdä nyt, kun sivustolla on sinne oikeasti tuleva sisältö teksteineen, kuvineen, videoineen ja muine elementteineen.

Sivuston julkaisu

Kun testaus on onnistuneesti suoritettu, julkaisemme sivuston asiakkaan verkkotunnuksen eli domainin alaisuudessa. Tämän jälkeen sivusto on näkyvissä koko maailmalle. Varmistamme vielä, että analytiikka toimii oikein ja sivuston latausnopeudet ovat hyviä. Tämän jälkeen projekti katsotaan valmiiksi.

Aiheeseen liittyvät blogipostaukset

Business Finland auttaa nyt yrityksiä

Poikkeustila maassamme aiheuttaa vakavia haasteita yrityksille. Tähän koronaviruksen aiheuttamaan häiriötilanteeseen Business Finland on tullut “hätiin”.

404-virheet – Näin löydät ja korjaat ne

Tässä artikkelissa kerromme mikä 404-virhe on, miten kyseiset virheet kartoitetaan ja kuinka ne korjataan.

sosiaalinen media ja hakukoneoptimointi

Sosiaalinen media ja hakukoneoptimointi

Tässä artikkelissa kerromme kuinka sosiaalinen media vaikuttaa hakukoneoptimointiin ja hakukonenäkyvyyteen nyt ja tulevaisuudessa

Kaipaako projektisi osaavaa toteuttajaa?

LumoLinkillä on useiden vuosien kokemus kansainvälisistä projekteista. Luomme hakukoneoptimoidut, helppokäyttöiset ja helposti päivitettävät verkkosivut. Ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi.

Attach file or document

Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi