LumoLink pähkinänkuoressa

LumoLink on kesällä 2010 perustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut sähköisen markkinoinnin asiantuntijapalveluiden ja verkkoteknologioiden ratkaisujen tuottamiseen kansainvälisellä tasolla. Yrityksen asiantuntijoilla on monipuolista osaamista sekä verkkoon liittyvistä teknisistä että digitaaliseen sisältömarkkinointiin liittyvistä kokonaisuuksista. Yrityksille luomamme ratkaisut ovat hakukoneystävällisiä, pohjautuvat avoimeen lähdekoodiin ja luovat kaikki tarvittavat puitteet sähköisen markkinoinnin tehostamiselle ja asiakasvirran lisäämiselle.

LumoLink on Google AdWordsin virallinen yhteistyökumppani. Olemme tehneet AdWords mainontaa yli 20 eri maahan ja erityisesti meillä on ollut ilo tehdä mainontaa Pohjois-Amerikkaan Suomen tunnetuimpien kuluttajaelektroniikan tuotteiden kanssa. Google AdWordsin lisäksi meillä on vastaavanlainen yhteistyökumppanuus myös Yandexin kanssa – Yandex on Venäjän suosituin hakukone.

Yrityksellä on toimisto Helsingissä, Pietarissa, Harkovassa ja Tallinnassa.

Mikäli tarvitset konsultaatiota tai haluat pyytää tarjouksen, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

LumoLinkin johto & Yhteystiedot

Artem Daniliants

Managing Director

Yulia Spirina

Head of Operation, Kharkov

Mikael Jukarainen

Marketing Manager

Yuri Fedulov

Head of Operation, Saint Petersburg

Google partner
Yandex partner
Oletko hankkimassa yrityksellesi kotisivuja?

Keräsimme tärkeimmät asiat, joita kannattaa ottaa huomioon uusia sivuja hankkiessa. Voit itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kotisivujen ostajan oppaan ilmaiseksi